IDEXX Animana Version 4.3 – Höjdpunkter!

Den här versionen av IDEXX Animana inkluderar ett flertal buggfixar, säkerhets- och användarförbättringar, och nya bakgrundsfunktioner och förbättringar enligt nedan:

VIKTIGT: Förändringar av kreditfunktion

Enligt önskemål har vi tagit de första stegen mot en förbättring av Animanas lagerhanteringsfunktion, med fler möjligheter, så att er klinik ska kunna följa aktuell lagstiftning. Denna uppdatering kommer att inkludera förändringar vad gäller returer, återbetalningar och korrigeringar. Från och med den här versionen kommer returer, återbetalningar och korrigeringar göras via den nya funktionen “Kreditfaktura”, som kommer att vara synlig när man granskar orginalfakturan. Funktionen att kunna kreditera genom att lägga till en negativ kvantitet av en produkt kommer ej längre att vara möjlig. För att läsa mer om hur krediter kommer att fungera kan ni klicka här.

Förändringarna introduceras för att:

  • Ni lättare ska kunna återskapa en hel faktura med bara ett par klick, om korrigeringar behöver göras. Detta kommer att innebära att era kunder inte kommer att bli förvirrade av flera fakturor, medan ni fortfarande kan behålla en verifieringskedja.
  • Eliminera problem med att lagerkvantitet blir felaktig, med anleding av negativa kvantiteter på fakturor.
  • Säkerställa överensstämmelse med finansiella regler.
  • Tillåta oss att vidareutveckla möjligheter av lagerhantering i Animana.

Boka test till IDEXX- labbet direkt från patientjournalen

Klicka bara på “Reference Lab” knappen i patientjournalen och en VetConnectPlus-modul öppnas i Animana. Läs mer: How do I order an IDEXX Reference Lab test?

IDEXX Progesterontest nu tillgänglig

Vi har lagt till Catalyst progesterontest i ”In-Clinic Analysis” listan i Animana. Testet är tillgängligt för Catalyst Dx and Catalyst One, klicka bara på ”In-Clinic Analysis” knappen i patientjournalen och välj Catalyst Dx eller Catalyst One, välj sedan ”Catalyst Progesterontest.”

Vi hoppas att du kommer tycka om att jobba med de nya funktioner och förbättringar vi har introducerat i IDEXX Animana. Tveka inte att besöka Knowledge Base eller kontakta vår Animana kundsupport om du har frågor om några av ändringarna.