IDEXX Animana Version 4.1 – Höjdpunkter!

Den här versionen av IDEXX Animana inkluderar ett flertal buggfixar, säkerhets- och användarförbättringar, och nya bakgrundsfunktioner och förbättringar enligt nedan:

Ny IDEXX Smart Flow integrering

Smart Flow, förvärvat av Idexx under 2018, är ett revolutionerande optimeringssystem av arbetsflöde, och vi är stolta att kunna introducera första steget av integrering. Från och med Animana v4.1, kan ni skicka en patient till Smart Flow genom att endast klicka på Skicka till Smart Flow i patentjournalen. För mer information vänligen klicka här How do I send patient information to Smart Flow?. För att aktivera integration vänligen se information i Knowledge Base: How do I connect Smart Flow with IDEXX Animana?. För mer information angående Smart Flow, vänligen besök animana.com/smartflow.

Klinikplats har nu lagts till i uppgifter

När ni skapar generella eller personliga uppgifter kan ni nu koppla uppgifterna till en specifik klinik. Därmed kan ni också söka efter uppgifter länkade till en specifik klinik, alla kliniker, eller ingen tilldelad klinik. Det kommer att vara till stor fördel för kliniker, med många olika avdelningar, när man vill hitta uppgifter för en specifik avdelning snabbare. För mer information, se artikel i våran Knowledge Base: How do I create and manage tasks?

Vi hoppas att du kommer tycka om att jobba med de nya funktioner och förbättringar vi har introducerat i IDEXX Animana 4.1. Tveka inte att besöka Knowledge Base eller kontakta vår Animana kundsupport om du har frågor om några av ändringarna.