IDEXX Animana Version 4.0 – Höjdpunkter!

Den här versionen av IDEXX Animana inkluderar ett flertal buggfixar, säkerhets- och användarförbättringar, och nya bakgrundsfunktioner och förbättringar enligt nedan:

Enkel kreditering av fakturor

Vi har utvecklat ny funktionalitet som kommer att ge dig möjligheten att enkelt hantera returner och återbetalningar samt korrigeringar av felaktiga fakturor. De här förändringarna utgör en del av större planer att förbättra lagerhantering i Animana, och de testas för närvarande av ett antal kunder innan funktionaliteten görs tillgänglig för samtliga kunder. För att läsa mer om hur de här krediteringarna kommer att fungera kan du klicka här.

Ny Application Programming Interface (API)

Vi har påbörjat grundarbetet för snabbare och enklare metoder för Animana att kommunicera med tredje part. Nya API kommer att förbättra nuvarande möjligheter för säker dataöverföring mellan Animana och andra applikationer, vilket tillåter samarbete med andra partners. Från Maj 2019 kommer vi att ha de första dataelementen redo för integrering. Med tiden kommer fler dataelement bli tillgängliga via API.

Vi hoppas att du kommer tycka om att jobba med de nya funktioner och förbättringar vi har introducerat i IDEXX Animana 4.0. Tveka inte att besöka Knowledge Base eller kontakta vår Animana kundsupport om du har frågor om några av ändringarna.