Animana Version 3.16 – Höjdpunkter

Animana 3.16 innehåller flera nya funktioner och förbättringar.

Vi rekommenderar att du läser detta dokument noggrant för att hålla dig uppdaterad med de förändringar som skett. Läs gärna de olika artiklar i Knowledge Base som det länkas till i det här dokumentet.

Animana 3.16 innehåller flera nya funktioner och förbättringar.

Vi rekommenderar att du läser detta dokument noggrant för att hålla dig uppdaterad med de förändringar som skett. Läs gärna de olika artiklar i Knowledge Base som det länkas till i det här dokumentet.

 

Presentation av nya ”Hantera mallar”

Tack vare utbytet av ”Texter” blir det nu betydligt enklare att skapa kundkommunikationsmallar för e‑postmeddelanden och brev. Du kommer nu att kunna kopiera och klistra in från Microsoft Word-dokument samtidigt som du behåller formateringen. Du kommer att kunna dra och släppa bilder direkt från din dator in i mallen och placera dem där de kommer att ha den mest fördelaktiga estetiska effekten. Vi har introducerat nya teckensnittsfärger och infört en standardisering av teckensnittsstorlekar och mycket mer. Eftersom det nya innehållsdesignerverktyget förbättrar och löser flera av de problem som vi har haft med tidigare verktyg för innehållshantering, kan detta ha en inverkan på formateringen av vissa av era befintliga innehållsmallar. Det kan exempelvis gälla för att lägga till extra avstånd och sidbrytningar på platser de inte fungerade korrekt i det gamla verktyget för innehållshantering. Vi ber dig att ta dig lite tid för att läsa artikeln om detta och andra saker som du behöver ha i åtanke vid användning av vårt nya verktyg. Artikeln finns i vår kunskapsbas.

För fler tips och utbildningsverktyg om hur man använder det nya verktyget för att skapa kundkommunikationer, klicka här.

 

Separat rollbehörighet för att kunna skapa anpassade protokoll.

Nu kan fler praktikmedlemmar få behörighet av adminanvändaren att skapa anpassade protokoll, utan att det krävs full behörighet för att göra det. Anpassade protokoll är en nyckelfunktion i Animana och den kan användas dagligen för att garantera bästa praxis och att standardprocedurer utförs på kliniken. Du kan även göra en rapport om användning av anpassade protokoll, vilket gör det till ett effektivt sätt att samla in statistik. För att se hur man skapar anpassade protokoll, klicka här.

 

Filter för kreditfakturor och kreditsaldon.

Det är nu möjligt att filtrera bort våra kreditfakturor, t.ex. fakturor med icke utbetalda belopp till kunden,i listan över kundfordringar i Animana. Välj endast att exkludera kreditfakturor inom den nya rullgardinsmenyn som lägges till filteralternativen längst upp på sidan.

Det är nu även möjligt att exkludera kreditsaldon från listan Obetalda fakturor i Animana, t.ex. när det totala obetalda beloppet från en enda eller flera fakturor för en kund inte har betalats ut till kunden. Du kan välja att inkludera eller dölja detta från listan genom att använda det tillagda filtret.

 

En förbättra ”Excel Export”-rapport inkluderar extra uppgiftskolumner och ett nytt namn: Rapporten ”Fakturadetaljer”

Vi har bytt namnet på ”Excel Export” till ”Fakturadetaljer” och inte stannat där när det gäller förbättringarna. Det går nu att använda fler filter för standarddatumintervaller och vi har inkluderat fler uppgifter i rapporten, bland annat kundens postnummer, produktens streckkod, total moms, momsen i procent, totalsumma exkl. och inkl. moms och mer. För en komplett lista över de tillagda kolumnerna, klicka här. Den här rapporten kan användas för att identifiera produkter sålda per postnummer och det går att filtrera den med hjälp av analysgrupper som kommer att visa riktmärkesprodukter. Din revisor kan även få användning av den här rapporten.

 

Nya automatiska textfält tillgängliga i Marknadsföring

I Animana 3.16 har vi utvidgat listan med automatiska textfält tillgängliga i skärmen för Marknadsföring. När du nu skapar textmeddelanden, brev, etiketter och email kan du lätt infoga information som Remitterande Veterinär ID, Patientens Försäkringsbolag och Utgångsdatum för Batch med en enkel automatiska textfält vald från textredigerare.

Google Chrome 

Animana har nu valt Google Chrome som vår förvalda webbläsare eftersom den har visat sig vara snabb och tillförlitlig. Animana fortsätter att stödja andra webbläsare

 

Vi hoppas att du kommer gilla att arbeta med de nya funktioner och förbättringar vi har introducerat i Animana 3.16. Tveka aldrig att besöka Knowledge Base eller kontakta vår Animana Customer Support om du har frågor eller funderingar.