Animana Version 3.15 – Höjdpunkter

Animana 3.15 innehåller flera nya funktioner och förbättringar.

Vi rekommenderar att du läser detta dokument noggrant för att hålla dig uppdaterad med de förändringar som skett. Läs gärna de olika artiklar i Knowledge Base som det länkas till i det här dokumentet.

 

Kundens adress visas i patientsökningen

När du söker efter en patient eller kund i Animana kommer du nu omedelbart se kundens adress i sökresultatet.

I vår senaste Customer Satisfaction Survey berättade ni för oss att ni önskade att lättare kunna se kundens adress när ni söker efter patienter i Animana. I 3.15 har vi uppgraderat sökfunktionen för att den ska kunna göra just det. Kundens gatuadress och stad kommer nu visas när du söker efter patienter där patientens namn är inkluderad i sökresultatet. Det inkluderar också patientsökningar som använter filter för Kund (inaktiv) och Patient (inaktiv).

 

Förbättrade Filter I Patientjournal och Kundjournal

För en bättre överblick i Patientjournal och Kundjournal har vi förbättrat filtreringsmöjligheterna på två olika sätt.

Till att börja med har vi lagt till en ny kategori, ”Övrigt” som inkluderar alla saker som i nuläget inte har en egen checkbox för filtrering, t.ex protokoll, försäkringsärenden och labresultat. Dessutom har vi lagt till valmöjligheten att Markera eller Avmarkera alla val av filter på toppen av menyn vilket sparar dig tid gentemot att istället markera eller avmarkera de individuellt. Det här ger en bra överblick över den information som du vill se i filen.

 

Nya tillgängliga IDEXX IHD test

Med den här mjukvaruuppdateringen  har vi utvidgat den samling av IDEXX In-House Diagnostics-test som finns tillgängliga i testmenyn [In -house Analysis] i Animana. Under Catalyst One och Catalyst Dx ® kemiinstrument kommer du nu kunna välja både C-Reaktivt Protein och SDMA. Utnyttja kopplingen mellan Animana och In-House Diagnostics för att dra nytta av den integrerade tvåvägskommunikationen. Tveka inte att kontakta vårt supportteam om du har IDEXX In-house Analysers men inte har kopplat ihop dem med Animana.

 

Svara Alla inkluderar nu även ursprunglig avsändare

Fram till version 3.15 inkluderade funktionen ’svara alla’ alla förutom den ursprungliga avsändaren. Ni påpekade det här i vår senaste Customer Satisfaction Survey och vi har därför åtgärdat detta i Animana 3.15. När du nu väljer ’svara alla’ kommer svaret gå till alla, inklusive den ursprungliga avsändaren.

Vi hoppas att du kommer gilla att arbeta med de nya funktioner och förbättringar vi har introducerat i Animana 3.15. Tveka aldrig att besöka Knowledge Base eller kontakta vår Animana Customer Support om du har frågor eller funderingar.