Om Animana

About Animana

Om Animana

Animana grundades år 2000 av Bas van Ecke och Sebastiaan Massizzo i Holland. Med examen i veterinärmedicin och mjukvaruutveckling, och erfarenhet av veterinär programvara hade de all den kunskap och skicklighet som utveckling av veterinär programvara kräver; Animana ASP. Det startade med fokus på smådjur och ambulatoriska hästkliniker, men genom åren har Animana ASP utvecklats till ett mer än komplett paket som kan fylla alla behov för vilken klinik som helst, oavsett storlek eller djurslag. Det som förblev detsamma är att Animana ASP är molnbaserat; var du än är kan du alltid enkelt nå hela ditt program.

Numera är det ca 20 personer som arbetar med Animana, fördelat på utvecklarteam, support och försäljning. Storleken på vårt team gör att vi kan förse kunderna med all den service de har rätt att förvänta sig, samtidigt som vi inte är för stora för att inte kunna ge servicen en personlig prägel. Eftersom de flesta av teamet har en anknytning till veterinärbranschen kan vi överbrygga gapet mellan mjukvaruutveckling och den dagliga verksamheten på en veterinärklinik.

Animana siktar på att förenkla livet för veterinärer och deras personal genom innovativa produkter, den bästa servicen och snabb respons på vad som händer på den veterinära marknaden – det är våra kännetecken. Vi ser det som vårt jobb att vara redo för framtiden innan du ens vet att den är här.

Eftersom Animana ASP optimerar administrationen på din klinik och kommunikationen med dina kunder sparar du värdefull tid som du kan använda till det du helst vill; ge den bästa vården till dina patienter.