New Features

IDEXX Animana och SkyVets lanserar v2.12. Denna version innehåller flera nya funktioner och förbättringar – se beskrivningen nedan. För mer information är du välkommen att kontakta oss på 042-199466 eller support@skyvets.com.

  • The new look of Animana – Animana introducerar ett nytt utseende:
    Vi ger dig nu chansen att testa det nya användargränssnittet. För att aktivera det går du till Extra> allmänna inställningar> användare, klicka på användaren och ändra i fältet Template till ”fancy”. När du ändrar första gången kommer du att erbjudas att ta en guidad tur kring användargränssnittet på startsidan. I Kunskapsbasen finns en ny handledning; Animanas nya utseende. I den kan du också ta en förhandstitt på utseendet i de viktigaste områdena i Animana. Om några månader kommer det nuvarande användargränssnittet att fasas ut och det nya blir standard för alla användare.
  • Ny produktfunktion (NPC)
    Vi har jobbat hårt på att förbättra ditt dagliga arbetsflöde gällande hur du kan jobba med produkter. Därför kommer vi inom kort att lansera en ny funktion (lägga till produkt till patient). Denna förändring kommer att effektivisera gränssnittet och göra det både lättare och snabbare att lägga till produkter. För mer information kan du läsa den nya handledningen i Kunskapsbasen; Ny produktfunktion.