New Features

IDEXX Animana och SkyVets lanserar v2.11. Denna version innehåller flera nya funktioner och förbättringar – se beskrivningen nedan. För mer information är du välkommen att kontakta oss på 042-199466 eller support@skyvets.com.

  • Manuell belöning på lojalitetsprogram
    Tidigare har lojalitetsprogram endast varit som automatisk funktion. Nu har du mer kontroll och välja vilket lojalitetsprogram du vill använda samt summan. För mer information läs handledningen Lojalitetsprogram.
  • Häst är nu alltid patient
    Hittills har du kunnat registrera hästar som produktionsdjur. Det har nu ändrats: en häst kommer från och med nu att alltid bli en patient med egen journal (även om du ändå provar att registrera den under nytt produktionsdjur). Notera: att om du i Animana tidigare registrerat häst som produktionsdjur kommer även dessa nu att visas som patienter istället. På patientens dataflik har vi lagt till nya fält för rapportering. Dessa fält kommer endast att ses om djurslaget är häst. Du kan även lägga till besöksadress i ett nytt fält. Än så länge fungerar rapportering till myndigheter endast i Norge, till den s k Dyrehelseportalen.